top of page

Meszleny Anna

grafikus, illusztrátor, művészettörténész

Köszöntelek a honlapomon!

Meszleny Anna vagyok, grafikus, művészettörténész.

Az egyetemen művészettörténész diplomát szereztem,

majd elvégeztem egy grafikus képzést is.

A mesék és a képzelet színes világa már gyerekként elvarázsolt és úgy döntöttem, ezt a varázst szeretném megőrizni felnőttként, a hétköznapokban is. Ehhez eszköz számomra a rajzolás, az illusztrálás, az alkotás. Legyen szó ünnepekről, az otthon dekorálásáról vagy ajándékok készítéséról. Remélem, hogy a gondosan, ember- és természetközeli szemlélettel készített tárgyaimmal másnak is át tudok adni valamit ebből az érzésből.
 

OGE_9714.jpg

Az illusztrációimat akvarellel, klasszikus rajztechnikákkal illetve digitális programokkal készítem. Keress meg, ha szükséged van egyedi üdvözlőlapra, esküvői meghívóra, meseillusztrációra.

Egyedi, kézzel festett esküvői meghívók, alkalmi grafikák készítésével, teljes esküvői arculat tervezésével és kivitelezésével is foglalkozom. Az esküvői meghívókat akvarell technikával készítem, az esküvő tematikájához illő növényi ornamentikával. A teljes esküvői arculatba nem csak a meghívók tartoznak bele, de a menülapok, ültetőkártyák, üdvözlő táblák is. 

Fontos számomra, hogy a közös munka során egyedi és személyre szabott arculatot tervezzek, ami minden elemében illeszkedik a megrendelő igényeihez.

Kapcsolat

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Köszönöm a megkeresést! Legyen szép napod!

Kapcsolat
bottom of page